LE-AȚI VĂZUT? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

sursă foto Adevarul.ro
angajare

LE-AȚI VĂZUT? ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, din Ploiești cu privire la faptul că, minora Petre Gabriela Iuliana, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la adresa acestuia de domiciliu, împreună cu prietena sa, Klein Sabrina Mariana, în vârstă de 15 ani, tot din Ploiești și nu au mai revenit.

Semnalmente Petre Iuliana Gabriela: 1.50 m, 48 de kg, constituție atletică, păr negru-șaten, ten alb, ochi căprui, fața ovală.

La momentul dispariției Petre Iuliana Gabriela era îmbrăcată cu o geacă de culoare negru, poartă o pereche de cercei de metal de culoare galbenă, reprezentând două cercuri concentrice cu o bilă în mijloc, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din material textil de culoare negru.

Semnalmente Klein Sabrina Mariana: 1.60 m, 65 de kg, constituție atletică, păr negru lung, pe care îl poartă prins, ten măsliniu, ochi căprui, fața ovală.

La momentul dispariției Klein Sabrina Mariana era îmbrăcată cu o geacă lungă din fâș, de culoare albastru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din imitație din piele, de culoare albă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanelor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE

Minorele au fost identificate. Nu au fost victimele niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here