logo
RNTV Live

Admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

1
Mihai Constantinescu

Admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

În sesiunea ianuarie  2020 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare este : la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă  275 locuri (2 locuri pentru romi) şi  25  locuri în specialitatea maistru militar auto.

Pentru sesiunea din ianuarie au fost depuse un număr de 1156 dosare, din care 140 sunt fete. Din totatul dosarelor depuse s-au prezentat la înscriere un număr de 1075 de candidaţi din care 96 fete şi 979 băieţi pe un număr  de 300 locuri.

Candidaţii trebuie să treacă mai întâi prin două probe eliminatorii: contravizita medicală şi verificarea aptitudilor fizice.

Tinerii care au fost declaraţi „APT” din punct de vedere medical, „PROMOVAT” la proba de evaluare a aptitudinilor fizice vor susţine în data de 19.01.a.c. proba de verificare a cunoştinţelor la disciplina matematică.

Vor fi consideraţi admişi candidaţii care obţin punctajul minim, echivalentul notei 5 şi se clasează în limita numărului de locuri scoase la concurs.

Misiunea şcolii constă în formarea iniţială în calificările „maistru militar auto” şi „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi formarea continuă a personalului din M.A.I. şi I.G.S

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este singura şcoală de formare iniţială din subordinea IGSU, unică la nivel naţional din perspectiva calificărilor asigurate: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi „maistru militar auto”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor