Admitere la Şcoala de pompieri Boldeşti

sursă foto covasnamedia.ro

Admitere la Şcoala de pompieri!

În sesiunea martie  2021 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti cifra de şcolarizare este: în specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 278 locuri (275 IGSU, 1 IGAv, 1 DGA, 1 DGPI, 2 locuri pentru romi) şi  22  locuri în specialitatea maistru militar auto (5 IGSU, 2 DGPI, 1 CMPS, 3 DGCTI, 1 DGA, 5 IGJR, 1 IGAv).

cel mai verde complex reziential

În urma probei eliminatorii de evaluare  psihologică vor participa la probele de evaluare a performanţei fizice (traseul aplicativ) un număr de 1.704 candidaţi. Această probă se va desfăşura în perioada 18-24 martie 2021 conform planificării, la sediul instituţie

Susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor va avea loc în data de 27 martie 2021. Ulterior, în perioada 29 martie – 16 aprilie va avea loc examinarea medicală pentru candidaţii care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere (300 locuri) în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute la proba de verificare a cunoştinţelor.

Vezi şi https://republikanews.ro/pompierul-aflat-in-timpul-liber…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here