Sursa: playstationstore.com

Universitatea Tehnică de Construcții București promovează admiterea de anul acesta pe un server de Minecraft.

Acest mod de admitere urmărește să atragă într-un mod nemaivazut absolvenții de liceu interesați să urmeze cursurile universității, a declarat Cezar Vlăduț, prorector al UTCB, într-un interviu pentru MyImpact.

ce ne spune cezar vladut

Minecraft a plecat de la conceptul mare de multivers. Acum suntem înconjurați în stânga și în dreapta de multiversul din Marvel, din DC, și acum avem și noi un multivers al UTCB, unde fiecare poate să-și aleagă o variantă cât mai bună de astudia la noi la universitate. Iar multiversul, evident, se reflectă foarte bine și în  online.

Serverul se găsește pe siteul de admitere al universității, admitere.utcb.ro/minecraft, iar acolo sunt toate  detaliile de logare.

In Minecraft, am încercat să reproducem zona dintre Bulevardul Bălcescu și Piața Romană, respectiv tot bulevardul, cu toate clădirile de acolo. Clădirile la care s-a insistat cel mai mult sunt fostul Intercontinental, Biserica Italiană și mai avem o școală, în care, de exemplu, dacă intri în fiecare sală de clasă, avem câte un clopoțel.

domeniul constructiilor

Este o alegere bună, chiar dacă noi vedem, probabil, o scădere a imobiliarelor, în momentul de față. Avem o grămadă de investiții în parcuri industriale, în stații de epurare, de filtrare a apei, de canalizare, care sunt acum finanțate prin Planul Național de Redresare și  Reziliență. Majoritatea banilor merg pe astfel de proiecte de filtrare a apei, de canalizare, care sunt acum finanțate prin Planul Național de Redresare și  Reziliență. 

Pentru intregul interviu vizitati sursa citata.

Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *