logo
RNTV Live

ADGA, mereu pro-Petrolul!

adga
Cristian Anghelescu

De puțină vreme, pe pagina de Facebook a ADGA, a apărut o nouă provocare menită să-i sensibilizeze pe fanii Petrolului și, prin suma colectată, organizatorii asociației să ajute clubul fanion al municipiului Ploiești.

Este vorba despre o nouă licitație, astăzi fiind propus tricoul lui Geraldo Alves, acțiunea urmând a se încheia în data de 22.03.2017, ora 19:00 (ora României)!

Licitația noastră are un regulament simplu:

  1. Suma de la care începe licitația este de 150 de lei.
  2. Aceasta va fi câștigată de cel care oferă suma cea mai mare.
  3. Cel care câștigă licitația trebuie să facă dovada plății în termen de 24 de ore de la încheierea acesteia.
  4. Cei care doresc să liciteze trebuie să trimită OBLIGATORIU un mesaj către administratorii paginii, cu datele personale și cu modalitatea prin care vor plăti, în cazul în care vor fi declarați câstigatori ai licitației. Dacă nu vor face acest lucru postarea cu suma licitată va fi ștearsă, nefiind luată în considerare.
  5. În cazul în care nu se realizează acest lucru, va fi declarat câștigător următorul participant cu cea mai mare sumă licitată, care la rândul sau trebuie să facă dovada plații în urmatoarele 24 de ore.

P.S. Rugămintea noastră este aceea că avem nevoie de seriozitatea tuturor celor care participă la această licitație. HAI PETROLUL!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor