logo
RNTV Live

Adversar convenabil pentru barajul de promovare în Liga a III-a

tragere la sorti frf
Cristian Anghelescu

Adversar convenabil pentru barajul de promovare în Liga a III-a

Astăzi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor de baraj vizând barajul de promovare în Liga a III-a, ediţia 2018-2019.

În conformitate cu prevederile articolului 4 din Regulamentul de organizare a Departamentul Competiţii al FRF, pentru prima oară în istoria federației, cele 42 de echipe ce se vor califica au fost stabilite prin tragere la sorți. După ce, în prealabil, acestea au fost împerecheate pe criterii geografice. Campioanele judeţene vor juca pentru 21 de locuri promovabile în Liga a III-a, meciurile de baraj urmând a se dispută în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe.

Prahova, în urna Regiunii 6 Sud

Reprezentanta județului Prahova care va reuși să câștige Liga A va urma să întâlnească una dintre echipele clasate pe primul loc în ierarhia  județelor ce compun “Regiunea 6, Sud”: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti și Ilfov.

În urma tragerii la sorți, reprezentanta prahoveană a fost extrasă din urnă a doua, urmând a fi oaspete în primul meci cu omoloaga județului Călărași.

Partidele se vor disputa în zilele de 16 iunie, ora 18:00, turul, și 28 iunie, ora 17:30, returul.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor