logo
RNTV Live

Acuzații din toate părțile! PSD și ALDE îl contestă vehement pe primarul Ploieștiului. VIDEO

conferinta de presa psd-alde 8 mai 2018
Ciprian Radu

PSD și ALDE îl contestă vehement pe primarul Ploieștiului

Coaliția PSD-ALDE a organizat astăzi o conferință de presă în care reprezentanții celor două partide care formează majoritatea în Consiliul Local l-au luat la țintă pe primarul Adrian Dobre. 

În viziunea membrilor coaliției, Adrian Dobre este vinovat pentru situația în care a ajuns Ploieștiul.

Conferința de presă a fost organizată la aproape 2 ani de când Dobre a devenit primar. A fost o trecere în revistă a problemelor din mandatul actualului primar, după care, nemulțumirile PSD și ALDE s-au extins și la aparatul administrativ.

Întâlnirea cu presa a avut loc la sediul ALDE, iar primul cuvânt l-a avut viceprimarul George Pană.

Acesta a ținut să evidențieze o serie de probleme care cad în sarcina primarului, dar care nu au fost rezolvate de acesta.

De exemplu, noul adăpost de câini de lângă stația de epurare. Proiect propus de Dobre a obținut girul consilierilor PSD și ALDE, dar despre care nu se mai știe nimic.

De asemenea, George Pană îi reproșează primarului blocarea unui proiect de hotărâre votat deja de Consiliul Local. Este vorba despre majorarea de capital la Hale și Piețe SA, speță în care Dobre este acuzat că nu vrea să execute, conform legii, o dispoziție a CL Ploiești.

La fel, viceprimarul Cristian Ganea s-a arătat nemulțumit de colaborarea cu primarul. De altfel, atât Pană, cât și Ganea au precizat că, de multe ori, nu sunt chemați la discuții în problemele importante ale Ploieștiului.

Evident, reprezentanții PSD și ALDE au menționat că este inacceptabil ca Ploieștiul să nu aibă servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

Mergând mai departe, cei doi acuză incapacitatea primarului de a conduce aparatul administativ.

Potrivit acestora, activitatea este blocată de anumiți funcționari. Alții sunt depășiți total de sarcinile de serviciu.

Vizualizați, mai jos, conferința de presă organizată astăzi de PSD-ALDE. 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor