logo
RNTV Live

Actorii care au fost în grevă au primit reguli stricte pentru costumele de Halloween.

Captură ecran (150)
Constantin Corina

Actorii au fost avertizați să nu reproducă costume care să reprezinte rolurile jucate de acestia!

În fiecare Halloween, celebrităților le place să-și arate costumele elaborate, adesea bazate pe emisiuni TV și filme de succes.

Dar în acest an, lucrurile vor arăta puțin diferit după ce actorii au fost avertizați că îmbrăcarea ca personaje din spectacole și filme majore ar încălca regulile grevei de la Hollywood.

Așa că ținutele bazate pe Barbie, Wednesday Addams și supereroii de film sunt interzise. Purtarea unor astfel de costume ar promova conținutul realizat de studiourile cu care actorii sunt în litigiu, a spus sindicatul lor.

“Alegeți costume inspirate de personaje și figuri generalizate (fantomă, zombi, păianjen etc.)”, și-a sfătuit membrii Sag-Aftra.

Sau actorii s-ar putea îmbrăca ca personaje din conținut care nu intră sub incidența regulilor grevei, “ca un spectacol TV animat”, a sugerat sindicatul.

“Să ne folosim puterea colectivă pentru a trimite un mesaj puternic și clar angajatorilor noștri loviți că nu vom promova conținutul lor fără un contract corect!”

George Clooney a condus un grup de vedete de top care au făcut o propunere sindicatului săptămâna aceasta, în încercarea de a ieși din impas.

Potrivit Hollywood Reporter, marți a avut loc un apel Zoom între liderii sindicali și Clooney, Reynolds, Scarlett Johansson, Kerry Washington, Tyler Perry, Bradley Cooper, Meryl Streep, Robert De Niro, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Emma Stone și Laura Dern.

Clooney și colegii săi nume mari au sugerat că cei cu venituri mai mari ar trebui să plătească mai mult în taxe sindicale – despre care a estimat că ar genera 50 de milioane de dolari (41 de milioane de lire sterline) pe an.

Se pare că acest lucru este destinat să reducă decalajul dintre ceea ce caută sindicatul și ceea ce studiourile sunt dispuse să ofere. O declarație Sag-Aftra a spus că sunt “recunoscători că unii dintre cei mai de succes membri ai noștri s-au angajat să ofere idei și sprijin”.

Acesta a adăugat:

Acest concept generos este demn de luat în considerare, dar nu este în niciun fel legat și nu ar avea nicio influență asupra acestui contract actual sau chiar ca subiect al negocierii colective. Este, de fapt, interzis de legea federală a muncii. De exemplu, planurile noastre de pensii și sănătate sunt finanțate exclusiv din contribuțiile angajatorului. De asemenea, nu vorbește despre amploarea întregului pachet.”

Greva va continua “atât timp cât va fi nevoie”, au spus ei.

“Timp de 98 de zile, am rămas puternici, uniți în căutarea dreptății, corectitudinii și valorii pe care o aducem industriei.

O grevă similară a scenariștilor a fost rezolvată luna trecută, după 148 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor