logo
RNTV Live

Activități de întreţinere a vegetației din perimetrele unităților de învățământ din Ploiești/FOTO

ridicari-coronament-3
Mihai Constantinescu

Activități de întreţinere a vegetației din perimetrele unităților de învățământ din Ploiești

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, începând din această săptămână, personalul societății derulează activități de întreţinere a vegetației din perimetrele unităților de învățământ din municipiu, în scopul pregătirii acestora pentru noul an școlar.

Intervențiile constau în ridicări de coronament și doborâre arbori, în funcție de necesitate, precum și lucrări de cosit iarbă și tuns gard viu.

De asemenea, activitățile vor respecta programul de lucru prestabilit, demarând cu intervențiile de cosmetizare a arborilor și continuând cu cele de îndepărtare a vegetației (16 august a.c.), astfel încât să fie finalizate înaintea începerii cursurilor.

În același timp, se desfășoară în paralel cu intervențiile similare ale personalului societății, din parcurile și grădinile publice din municipiu, precum și zonele verzi aferente imobilelor asociațiilor de proprietari.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor