logo
RNTV Live

Activitatea unui hipermarket dintr-un mall din Ploieşti, oprită. Angajaţii au crezut că rămân fără loc de muncă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Activitatea unui hipermarket dintr-un mall din Ploieşti, oprită. Angajaţii au crezut că rămân fără loc de muncă

Comisarii din cadrul  Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia au desfăşurat acţiuni de control pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind protecţia consumatorilor  în unităţi de alimentaţie publică, supermarketuri  şi pieţe agroalimentare de pe raza municipiului Ploieşti. În urma verificărilor, printre altele, s-a luat decizia suspendării activității unui hipermarket care își desfășoară activitatea în mall-ul aflat la marginea municipiului. Acest lucru i-a speriat pe angajați, care au crezut că-și vor pierde locurile de muncă. Au cerut prin sindicatul Cartel Alfa o discuție cu prefectul județului Prahova, Virgliu Nanu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/lista-societatilor-amendate-de-anpc-prahova/

Activitatea unui hipermarket dintr-un mall din Ploieşti, oprită

Comisarii ANPC Prahova au desfăşurat acţiuni de control pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind protecţia consumatorilor  în unităţi de alimentaţie publică, supermarketuri  şi pieţe agroalimentare de pe raza municipiului Ploieşti. Cu această ocazie au fost verificaţi 26 operatori economici. S-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 572.000 lei şi 10 avertismente.

Au fost dispuse măsurile de oprire definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman pentru 1240 kg produse alimentare în valoare totală de 28.055 lei  și oprirea temporară până la remedierea deficiențelor pentru 470 kg produse în valoare totala de 7.882 lei. Totodată, s-au dispus 21 masuri complementare de oprire temporară a activității și prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor și două propuneri de încetare a practicii comerciale incorecte.

Printre agenții comerciale a căror activitate a fost oprită se numără și unul dintre hipermarket-urile care își desfășoară activitatea în mall-ul aflat la marginea municipiului.

Acest lucru i-a speriat pe angajați. Au crezut că-și vor pierde locurile de muncă. Au cerut prin sindicatul Cartel Alfa o discuție cu prefectul județului Prahova, Virgliu Nanu.

Deficinţe

Printre deficiențele constatate de comisarii ANPC Prahova se numără vitrine frigorifice ruginite, neconforme din punct de vedere al gradului de uzura, produse porționate care urmau a fi introduse ca ingredient în prepararea mâncărurilor fără elemente privind încadrarea în data limită de consum și produse cu prețul diferit între raft și casa de marcat, precum și produse fără pret afișat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fortele-rusiei-i-au-eliminat-pe-cei-care-aparau-insula-serpilor-inregistare-audior-predati-va-pentru-a-evita-carnagiu-audio/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/poli-timisoara-petrolul-0-3-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pentru-prima-data-in-istorie…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor