logo
RNTV Live

Activitatea de deszăpezire, în plină desfăşurare în Ploieşti

desy[peyire
Mihai Constantinescu

Activitatea de deszăpezire, în plină desfăşurare în Ploieşti

Acestea s-au desfăşurat şi în toată perioada weekendului şi, astfel, s-a asigurat o bună circulaţie pe arterele principale ale oraşului.

Astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, zeci de angajaţi ai operatorului de salubritate şi beneficiari ai venitului minim garantat au demarat acţiunile de deszăpezire, punându-se accent şi pe străzile secundare de circulaţie.

Astfel, sunt utilizate peste 25 de utilaje pentru deszăpezire și un încărcător frontal pentru curăţat parcările din zona Centrului Civic.

De asemenea, şi angajaţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. sunt prezenţi în teren şi asigură deszăpezirea căilor de acces în parcuri, precum şi curăţarea plantelor de zăpadă pentru a fi ferite de îngheţ.  

Se acţionează în următoarele zone: Centrul Civic, parc Tineretului,  parc Libertăţii, parc 9 Mai, parcurile din cartierele Vest şi Nord, Bulevardul Republicii, Bulevardul Independenței, Centrul Civic.

În funcţie de condiţiile meteorologice se va interveni, pe parcursul zilei, pentru combaterea poleiului şi deszăpezire, în principal pe căile publice importante, poduri şi pasaje, zonele de acces către spitale, dar şi pe străzile secundare ale oraşului, conform planului de intervenţie stabilit de Comandamentul local pentru deszăpezire.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor