logo
RNTV Live

Acțiune rutieră de proporții în Campina. Ce au descoperit oamenii legii?

alcooltest
Mihai Constantinescu

Acțiune rutieră de proporții în Campina. Ce au descoperit oamenii legii?

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, au fost controlate 54 de autovehicule. De asemenea, au fost , efectuate 33 de testări cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie au fost identificați trei conducători auto care se aflau la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice. Au fost sancționați contravențional. Rezultatele alcooltestelor au indicat, valori de până în limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 3 permise de conducere.

Polițiștii rutieri prahoveni sunt în permanență pe drumurile publice din județ pentru identificarea participanților la traficul rutier care încalcă normele în vigoare și care pun în pericol, prin acțiunile lor siguranța celorlalți.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor