Acțiune împotriva traficanților de droguri în Brașov

Recent, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au desfășurat patru percheziții domiciliare în municipiul Brașov, în cadrul unei operațiuni împotriva traficanților de droguri de risc și mare risc.

Potrivit informațiilor obținute în urma investigațiilor, suspecții ar fi distribuit droguri de risc (canabis) și de mare risc (amfetamină) către mai multe persoane din județul Brașov, solicitând sume cuprinse între 40 și 900 de lei.

În timpul perchezițiilor domiciliare, au fost găsite și confiscate mai multe bunuri și substanțe, printre care canabis și ketamină, precum și instrumente asociate traficului de droguri, cum ar fi grindere și cântare electronice de precizie. De asemenea, au fost identificate obiecte purtătoare de urme de substanțe și alte mijloace de probă.

La data de 1 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 persoane implicate în traficul de droguri. Ulterior, în data de 2 februarie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a emis mandate de arestare preventivă pentru aceste persoane, pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., contribuind la succesul acestei acțiuni împotriva traficului de droguri în Brașov.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *