logo
RNTV Live

Acțiune de ecologizare pe malurile râului Teleajen, organizată de Ploiești Shopping City/ FOTO

1-2
Mihai Constantinescu

Pe 26 iunie, Ploiești Shopping City a organizat o acțiune de ecologizare și responsabilizare a comunității locale în fața problemelor actuale de mediu. Astfel, centrul comercial a ecologizat malurile râului Teleajen în zona Bucov, strângând o cantitate de 600 kg deșeuri colectate selectiv (plastic, sticlă, metal, deșeu menajer). Deșeurile au fost colectate cu ajutorul a 24 de voluntari, iar ulterior acestea au fost preluate de centrele locale de reciclare autorizate. Acțiunea face parte din proiectul  „Natura unui MULȚUMESC”, și s-a desfășurat în parteneriat cu asociația Let’s Do It, Romania, cu sprijinul Carrefour Ploiești Shopping City și Kiss FM.

Natura unui MULȚUMESC!

Proiectul “Natura unui MULȚUMESC” răspunde pilonului de sustenabilitate al companiei și este adresat atât clienților, cât și retailerilor din centrul comercial. În prima etapă a proiectului, lansată in ianuarie 2021, s-au instalat la interiorul și la exteriorul centrului comercial Ploiești Shopping City, recipiente de colectare selectivă compartimentate după tipul deșeurilor: hârtie și carton, plastic, metal, deșeu menajer.

Finalizarea sistemului de colectare selectivă din food court reprezintă cea de-a doua etapă a proiectului. Astfel, în zonele de servire a mesei din food court Ploiești Shopping City au fost instalate recipiente speciale de colectare selectivă a deșeurilor menajere și a plasticului. Totodată, echipe dedicate de curățenie vor ajuta la responsabilizarea clienților prin preluarea tăvilor cu resturi de alimente și ambalaje, si prin sortarea ulterioară a acestora.

#ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploiești Shopping City sunt comunicate sub platforma #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Responsabili, Împreună reprezintă angajamentul Ploiești Shopping City de a susține activ nevoile sociale locale, prin inițiative din domeniul educației, comunității și protecției mediului.

Mai multe detalii și informații despre proiectul “Natura unui MULTUMESC” pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/stiri/ploiesti-shopping-city-lanseaza-campania-natura-unui-multumesc-prima-initiativa-care-incurajeaza-colectarea-selectiva-intr-un-centru-comercial-din-ploiesti/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor