logo
RNTV Live

Acțiune ca-n filme pe DN1: bucureștean de 71 de ani, prins cu permis de America și cu o mașină „împrumutată” din alt județ

ezgif.com-webp-to-jpg (44)
Ștefan Petre

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Național 1, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul București.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul deține permis de conducere emis de autoritățile din Statele Unite ale Americii, fără însă a deține permis de conducere internațional, obligatoriu pe teritoriul României.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză aparține unui bărbat în vârstă de 56 de ani din județul Dâmbovița.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor