logo
RNTV Live

“Achiziție” importantă pentru MFC Ploiești! Un fost petrolist vine la deținătoarea Cupei LMF Prahova

749710-cpr6080-roberto-alecsandru
rnews

 Un fost fundaș al Petrolului vine la minifotbal

MFC Ploiești, formație care activează în Liga A de Minifotbal Prahova, îl aduce, pentru sezonul viitor, pe Roberto Alecsandru, fost fundaș la Petrolul. 

Roberto a debutat în echipa mare a Petrolului în mai 2014, într-un meci al Petrolului împotriva Coronei Brașov.  Vechea societate se afla pe cai mari atunci, venea după câștigarea Cupei României și avea fotbaliști mari în componență.

Roberto a făcut parte și din noul proiect al Petrolului, fiind dorit cu insistență, după ce semnase cu Juventus București.

Evident, echipele de minifotbal din Liga A Prahova s-au bătut pentru fostul fundaș al Petrolului, însă acordul verbal pe care l-a avut cu antrenorul Gabriel Georgescu, de la MFC Ploiești, la sfârșitul anului trecut, a contat.

Astfel, Roberto Alecsandru va evolua pentru deținătoarea Cupei LMF Prahova 2018, MFC Ploiești!

De altfel, Roberto Alecsandru completează o lungă listă a jucătorilor petroliști care sunt sau au fost legitimați la  MFC Ploiești: Mihai Vanghele, Marius Anghel, Cristi Vlad, Iulian Ilie, Georgian Păun, Alexandru Crăciun, Eugen Rudaru, Michel Jipa si Dănuț Iancu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor