logo
RNTV Live

Aceste două persoane sunt în fruntea listei cu nesimţiţii Ploieştiului. Purtarea lor stârneşte indignare/ VIDEO

două persoane Campionii nesimţeniei
Mihai Constantinescu

Campionii nesimţeniei

Aceste două persoane sunt în fruntea listei cu nesimţiţii Ploieştiului. Cei doi care locuiesc în cartierul Cina, la casă, au fost filmaţi în timp ce aruncau mai mulţi saci de moloz la ghena de gunoi a blocurilor din apropiere.

Cel mai probabil în casa celor doi au fost realizate unele îmbunătăţiri, iar molozul trebuia aruncat undeva. Aşa că, în această dimineaţă, molozul a fost ambalat, transportat şi aruncat la ghena de gunoi. Sacii grei au fost căraţi de două persoane, un bărbat şi o femeie, cu o roabă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/inca-mai-ai-vechituri-prin-casa-vezi-ce-poti-face-cu-ele-pentru-castiga-un-premiu/

Fiecare sac a fost luat de bărbat şi trăntit lângă ghena de gunoi. Indignarea cetăţenilor care locuiesc în zonă a fost cu atât mai mare cu cât roaba a fost manevrată printre maşinile parcate în imediate apropiere a locului de depozitare.

Din păcate astfel de momente jenante sunt periodic semnalate, inclusiv pentru gunoiul menajer. Amenzile curg la Ploieşti.

La ultima raportare a celor de la Poliţia Locală Ploieşti, de pe 6 octombrie, s-a semnalat  că cele mai multe probleme de acest gen au fost descoperite pe străzile: Crizantemelor, Cameliei, Cătinei, Vornicei, Erou Moldoveanu Marian, Arhip Nicolae și Levănțica.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor