logo
RNTV Live

Același “Pomul Verde”, aceiași efervescență!

001
Cristian Anghelescu

Ca într-un film serial așteptat săptămânal, suporterii Petrolului care vor să se întâlnească cu fotbaliștii înainte de meciul oficial, își dau întâlnire la restaurantul “Pomul Verde” din apropierea tribunei a doua a arenei “Ilie Oană”.

Așa s-a întâmplat și astăzi, fix la ora 16:15 autobuzul care-i transporta pe elevii lui Tavi Grigore având obișnuita stație în fața localului. Și, la fel ca în urmă cu o săptămână, toată delegația galben-albaștrilor a coborât și s-a alăturat efervescenței cu care fanii știu să-și primească favoriții!

pomul verdeCântecele arhi-cunoscute și sloganurile mobilizatoare s-au auzit până, hăt, în centrul orașului, la bucurie participând îndeaproape și “lupii din iarbă”! Fumigenele în galben și albastru au colorat atmosfera iar dansul iubitorilor de Petrolul a fost molipsitor, plăcerea momentului fiind pigmentată și de sfârâitul mititeilor de pe grătar, fondurile strânse urmând să intre, necondiționat, în visteria echipei, ca de fiecare dată!

Urmează ca fotbaliștii, așa cum au promis, să se ridice la înălțimea momentului descris mai sus și să obțină toate punctele, la capătul unui meci de calitate! Care va debuta la orele 18:00!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor