logo
RNTV Live

Două accidente rutiere grave s-au produs astăzi, în Prahova. Un om a murit

accident rutier mortal 2
Mihai Constantinescu

Două accidente rutier grave s-au produs astăzi, în Prahova! Primul dintre ele s-a produs pe DC 113, în localitatea Florești. Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Gării din localitatea Florești, a părăsit partea carosabilă. A intrat apoi în coliziune cu un stâlp pentru susținerea firelor electrice.Personalul medical sosit la fața locului, după realizarea manevrelor de resuscitare, a constatat decesul.

La puţină distanţă de timp un alt eveniment rutier grav s-a produs – De data aceasta, nefericta întâmplare s-a petrecut pe DN 1B, în Valea Călugarească. Un bărbat în vârstă de 61 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din direcția Buzău către Ploiești, a pătruns pe sensul opus de mers. A părăsit partea carosabilă ţi a intrat în coliziune cu gardul unui dispensar. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/colectivul-unei-primarii-din…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/iarna-nu-va-lua-prin…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/amenda-uriasa-pentru-o-sala-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor