Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Toplița au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs în afara municipiului, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața!

Ieri, în jurul orei 9:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Toplița au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs în afara municipiului. Din primele cercetări, un bărbat de 74 de ani, din județul Mureș în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 578, dinspre Gălăuțaș către Toplița, din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului condus și a intrat șanțul de pe marginea drumului.

În urma evenimentului, cele două persoane care se aflau în autoturism, respectiv conducătorul auto și o femeie de 71 de ani, au fost proiectate în afara acestuia. Din nefericire, ambele au decedat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Circulația a fost blocată total aproximativ 90 de minute în zonă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *