logo
RNTV Live

Accident rutier: un bărbat și o femeie, decedați

e7c7230a-de2b-4228-a27b-1f91a96ee4c8
Andrei-Vlăduț Gușter

Luni seară, o femeie în vârstă de de 62 de ani şi un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, au murit în urma unui accident ce s-a produs în municipiul Giurgiu, o maşină părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se. Cei doi se aflau pe locurile din spate ale autoturismului.

Femeia ce conducea mașina, cât și pasagerul din față, au scăpat cu răni ușoare și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu: „În această seară, pe DN 5, în municipiul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul a două persoane. Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, de către poliţişti, a rezultat faptul că o femeie de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers a autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bucureşti nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar o femeie, de 62 de ani, şi un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului, au decedat.”

Chiar în acest moment, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor