logo
RNTV Live

Accident rutier: șapte persoane rănite, dintre care trei minori

ambulanta-accident
Andrei-Vlăduț Gușter

Marți seară, șapte persoane, dintre care trei minori, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 25, şi în care au fost implicate trei maşini, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Din primele cercetări, conform sursei, în coliziunea care a antrenat trei autoturisme au fost rănite şapte persoane, dintre care trei sunt copii. Aceștia au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportaţi de ambulanţe la spital, pentru evaluare şi îngrijiri suplimentare.

Chiar în acest moment, polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul, cea mai probabilă cauză pare a fi o neacordare de prioritate.

Pe DN 25,  la ieşirea din Galaţi spre comuna Şendreni, în zona cunoscută sub numele „la Borcan”, traficul rutier este suspendat pe ambele sensuri de mers.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor