logo
RNTV Live

Accident rutier mortal în Prahova. Medicii nu l-au putut salva

ucis pe loc, devastate
Mihai Constantinescu

Accident rutier mortal în Prahova. Medicii nu l-au putut salva. Totul s-a petrecut cu puțin timp în urmă în Urlați, pe strada strada Orzoaia de Jos.

Un autoturism s-a ciocnit cu o motocicletă. În urma impactului, rănile suferite de motociclist au fost incompatibile cu viața. Medicii sositi la fața locului nu l-au putut salva. Și conducătorul auto este rănit.

La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere și o ambulanta SMURD. Totodată, elicopterul SMURD a fost chemat la locul accidentului.

UPDATE

În acest accident rutier mortal au fost implicați un conducător auto de 50 de ani și un motociclist de circa 24-25 de ani. Ambii circulau dinspre comuna Iordacheanu către ieșirea din Urlați. Conducătorul auto testat alcooscop, rezultat 0.

Trafic restricționat, se circulă în mod dirijat. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/strivit-de-copaci/?fbclid=IwAR3gzyfrm4CHtnOLWVSJV7dw1MxhmBVTMS8rSuYBTWtOWyxdHTkEySMiT2c

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor