logo
RNTV Live

Accident rutier în Aluniş. Cinci persoane au fost grav rănite. Vezi cum s-a petrecut

autoturisme Două autoturisme s-au făcut praf după ce s-au ciocnit pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino sursă foto Vremea noua
Mihai Constantinescu

Accident rutier grav în Prahova

Accident rutier în Aluniş. Cinci persoane au fost grav rănite. Evenimentul rutier s-a produs în această dimineaţă, când o maşină s-a izbit puternic de un cap de pod. În total în autoturism se aflau cinci persoane. Toate au fost rănite.

Se pare că totul s-a petrecut după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Nu a mai putut păstra direcţia şi a intrat cu putere într-un cap de pod de pe un drum din Aluniş.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/locul-de-intalnire-preferat-al-bautorilor-de-alcool/

Toţi cinci au suferit traumatisme şi au fost trasportaţi la spital. Una dintre cei cinci ocupanţi au autoturismului a suiferit răni mai grave(traumatism torace anterior și suspiciune fracturi costale) a fost preluată de SMURD şi trasportată la spital. Ceilalţi au fost preluaţi de echipele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Cel mai tânăr dintre cei cinci ocupanţi ai autoheviculuilui are 20, iar cel mai în vârstă 72. Maşina este aproape în totalitate distrusă.

Echipele de pompieri sosite la locul accidentului au asigurat zona.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor