O fetiță în vârstă de 6 ani a fost transportată de urgență la spital vineri seară, cu ajutorul unui elicopter SMURD, în urma unui incident petrecut pe un drum județean din Dolj. Evenimentul tragic a avut loc după ce o mașină aflată în mers a suferit o defecțiune majoră, ceea ce a dus la desprinderea unei roți. Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu alte trei vehicule aflate în trafic.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, nefericitul incident a avut loc pe Drumul Județean 561. La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 52 de ani, rezident în municipiul Craiova, conducea un autoturism pe DJ 561, între localitățile Calopăr și Gura Văii. În timpul deplasării, o roată s-a desprins de la vehiculul său, iar aceasta a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme aflate pe șosea. În urma impactului, o fetiță de 6 ani, pasageră într-unul dintre autovehicule, a suferit răni și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, fiind preluată rapid de echipa medicală a elicopterului SMURD și transportată la spital.

Conducătorii vehiculelor implicate au fost supuși testului cu aparatul etilotest, însă rezultatele acestora au fost negative, indicând că aceștia nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.

Autoritățile de poliție au inițiat un dosar penal în legătură cu vătămarea corporală cauzată din culpă, iar investigațiile continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest nefericit eveniment rutier.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *