logo
RNTV Live

ACCIDENT MORTAL LA BUCOV

127672
Marin Andreia

Grav accident joi noapte in dreptul localitatii prahovene Bucov! Un sofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului. Din nefericire, tânărul și-a pierdut viața.

Impactul a fost atât de violent încât victimele au fost proiectate în afara autoturismului. Motorul mașinii s-a desprins din caroserie si a zburat la cativa metri distanta. Pe langa sofer, in masina se mai aflau alti doi pasageri de 18, respectiv 20 de ani.

Cel abia trecut de varsta majoratului se pare ca ar fi var al soferului, si locuia chiar in Bucov. Acestia au ramas toti prinsi intre fiarele contorsionate si cu greu au reusit pompierii de la ISU Prahova sa ii scoata. Oamenii legii au deschis în cauză un dosar pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. Acum va trebui să se stabilească modul în care s-a produs exact accidentul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor