logo
RNTV Live

Accident mortal în Ploiești. Un tânăr motociclist și-a pierdut viața

sursă foto Buzau.net
Dumitrescu Vlad

Un accident mortal s-a produs vineri seara, în jurul orei 21.50, în Ploiești, în zona Spitalului Județean de Urgență. Potrivit IPJ Prahova, din cercetări a reieșit că un bărbat în timp ce conducea o motocicletă din direcția Ploiești către Păulești a pierdut controlul asupra direcției de mers și intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul motociclistului.

”Un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața ca urmare a unui accident rutier produs în municipiul Ploiești, în zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești. În impact au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Tânărul de pe motocicleta a murit pe loc. Șoferiță autoturismului este asistată medical. La fața locului acționează o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță Terapie Intensiva Mobilă”, a anunțat ISU Prahova.

Traficul este restricționat.

Potrivit martorilor, motociclistul ar fi depășit o mașină și s-a lovit de un parapete. În urma impactului, tânărul a fost aruncat pe contrasen, acolo unde a fost lovit de un alt autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor