logo
RNTV Live

Accident în Prahova între un autoturism și o căruță. Șofer a refuzat testarea alcoolemiei

masina_politie
Dumitrescu Vlad

Un autoturis și o căruță condusă de un copil de 15 ani au fost implicate într-un accident rutier  produs sâmbătă seară în comuna Fulga. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

 ”La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați despre producerea unui accident cu pagube materiale.

 În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoanele implicate, iar din primele verificări a reieșit că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Fulga, la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un tânăr în vârstă de 15 ani.

 În urma producerii evenimentului a rezultat avarierea ambelor vehicule implicate. Conducatorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, având în vedere acest aspect, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde în prezența cadrelor medicale a refuzat și prelevarea de mostre biologice de sânge.

 În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz recoltare de mostre biologice de sânge”, se arată scris în comunicatul de presă emis de IPJ Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor