logo
RNTV Live

Accident în Ploiești provocat de un șofer beat. O persoană a ajuns la spital

etilotest_noaptea
Dumitrescu Vlad

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital  după ce șoferul mașinii în care se afla a lovit două autoturisme parcate. Incidentul  s-a în noaptea de duminică spre luni pe Bulevardul Republicii din Ploiești.  Femeia și conducătorul auto au fugit imediat de la locul evenimentului, fiind depistați mai târziu.

“La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 03.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care se aflau parcate regulamentar.

Întrucât conducătorul auto emana halenă a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.72 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge”, au relatat reprezentanții IJP Prahova, cu privire la evenimentele de azi-noapte.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, dar și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor