logo
RNTV Live

Accident în Buzău: două persoane decedate

62265082
Andrei-Vlăduț Gușter

Doi tineri, un bărbat de 28 de ani și o femeie de acceași vârstă, au fost declarați decedați, duminică, în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc pe DN2(E85), între localităţile Cioranca şi Costeşti.

Cei doi au intrat, cu motocicleta, în coliziune frontală cu un autocamion, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul ar fi avut loc ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

IPJ Buzău: „Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între o motocicletă condusă pe direcţia Buzău către Bucureşti de către un şofer în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti şi un autocamion care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Bucureşti. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului motocicletei şi a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti.”

După examinarea etilotest, șoferul camionului a fost găsit cu o valoare negativă de alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor