Accident grav, pe DN2E 85, la iesire spre Ramnicu Sarat. Soferul unui autocar in care se aflau 30 de persoane a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Pentru ca in urma evenimentului au rezultat mai multe victime a fost activat Planul Rosu de Interventie. Ranitii au fost dusi cu mai multe ambulante catre trei spitale din Buzau, Ramnicu Sarat si Focsani.

Apelul la 122 a fost dat putin dupa ora 17. Autoritatile de interventie aveau sa afle ca pe DN2E85, la ieșire din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani, traficul este blocat, in urma unui accident rutier. Un sofer de 52 de ani, care se afla la volanul unui autocar cu 30 de persoane, a pierdut controlul vehiculului, iar mai apoi s-a rasturnat. Pasagerii ar fi, potrivit datelor, angajati ai unei fabrici de textile din Focsani.

Pe langa autospeciale de interventie din Buzau, Ramnicu Sarat si Focsani, in sprijin au fost aduse forte si din cadru ISU Vrancea. Dupa ce a fost facut triajul celor 30 de persoane implicate in accident 19 femei si 4 barbati au fost transportati la spital, cu diverse traumatisme, iar alte sapte persoane au fost asistate la locul evenimentului, insa au refuzat transportul catre o unitate medicala. Victimele au fost directionate catre Spitalele Județene de Urgență Focșani si Buzau, dar si cel municipal din Ramnicu Sarat.  In cauza a fost intocmit dosar penal, pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *