logo
RNTV Live

Accident grav în Ploieşti. Cinci persoane au ajuns la spital după ce maşinile lor s-au lovit violent. Una dintre maşini s-a răsturnat

cinci persoane Accident grav în Ploieşti. Cinci persoane au ajuns la spital după ce maşinile lor s-au lovit violent. Una dintre maşini s-a răsturnat/ sursă foto CityNews.ro
Mihai Constantinescu

Accident grav în Ploieşti

Accident grav în Ploieşti. Cinci persoane au ajuns la spital după ce maşinile lor s-au lovit violent. Una dintre maşini s-a răsturnat.

Şapte persoane şi-au văzut moartea cu ochii după ce maşinile în care se aflau s-au izbit violent. Cinci dintre persoane au suferit diferite leziuni.

Accidentul rutier s-a petrecut cu puţin timp înainte în Ploieşti, pe strada  B.P. Haşdeu unde trei autovehicule s-au lovit cu putere.

Se pare că vinovat pentru producerea ccidentului se face unul dintre şoferi care nu a acordat prioritate. Una dintre maşini s-a răsturnat.

Se intervine cu un echipaj cu medic și 3 cu asistent, plus un echipaj de prim ajutor de la SMURD şi  o autospecială de lucru cu apa și spumă.

Informaţii puse la dispoziţie de ISU Prahova şi SAJ Prahova

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor