logo
RNTV Live

Acces gratuit pe domeniul schiabil Kalinderu pentru locuitorii din Bușteni

partia kalinderu
Tudor Teodora

Bușteniul va fi prima stațiune de pe Valea Prahovei care va oferi gratuitate localnicilor care sunt pasionați de schi, snowboarding sau săniuș. 

Oamenii care locuiesc în oraș pot folosi gratuit telescaunul, în fiecare zi de luni, în loc să plătească 160 de lei pentru un skipass valabil o zi întreagă.

În trecut, domeniul schiabil Kalinderu era administrat de o companie privată. Primăria a decis să preia pârtiile și să le administreze în urma încheierii contractului de concesiune. Astfel, ideea de a oferi locuitorilor această facilitate în zilele în care stațiunea nu este aglomerată a venit. 

„Localnicii au acces gratuit la telescaun, inclusiv în Fun Park, la roller coaster, la săniuța bob, la banda de începători și sus, unde este pârtia special amenajată de săniuțe, toți cetățenii au gratuitate la săniuțe. Trebuie să prezinte cartea de identitate, să facă dovada că sunt cetățenii orașului nostru”, a declarat Delia Geantă, administratorul domeniului schiabil Kalinderu.

În acest sezon, tarifele la telescaunul din Bușteni au rămas neschimbate. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Locuitorii din Bușteni beneficiază de acces gratuit, în fiecare zi de luni, pe domeniul schiabil Kalinderu / ”Localnicii trebuie să prezinte cartea de identitate, să facă dovada că sunt cetățenii orașului nostru”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor