Sursă foto: Moldfootball.com

Antrenorul Marius Codescu, în vârstă de 53 de ani, este noul coordonator al Academiei Petrolul Ploiești, potrivit unui anunț publicat de clubul prahovean pe paginile oficiale.

Oficialii echipei galben-albastre notează că acesta este posesorul licențelor A UEFA, A ELITA UEFA și formatori antrenori licența A UEFA, având un palmares impresionant. S-a remarcat, de-a lungul timpului, prin participarea și avansarea în Youth League cu Zimbru Chișinău și câștigarea titlului național cu grupa 1998 a Viitorului Constanța, unde a selecționat și antrenat tineri fotbaliști precum Ianis Hagi, Virgil Ghiță, Florinel Coman, Andrei Ciobanu și mulți alții.

A mai avut în subordine grupe de juniori de la Dinamo București sau Al Dhafra și a lucrat de asemenea în cadrul Academiei de Fotbal Viitorul Cluj, care a înregistrat în ultima vreme o ascensiune vertiginoasă în topul academiilor din România.

„Vă dorim mult succes și multe realizări alături de tinerii galben-albaștri!” îi transmite pagina oficială a „lupilor galbeni” lui Codescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *