logo
RNTV Live

A V-a ediție a tradiționalului Festival Național Concurs de Teatru “D-ale lui Caragiale”/ VIDEO

Mihai Constantinescu

A V-a ediție a tradiționalului Festival Național Concurs de Teatru “D-ale lui Caragiale”.

Momente unice și emoționante, la Sala Europa, a Palatului Administrativ. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a organizat cea de a V-a ediție a tradiționalului Festival Național Concurs de Teatru “D-ale lui Caragiale”. Momentele artistice au fost susținute de beneficiari ai unităților de asistență socială.

A V-a ediție a tradiționalului Festival Național Concurs de Teatru “D-ale lui Caragiale”

Momente artistice de excepție, în cadrul celei de-a cincea editii a Festivalului Național Concurs de Teatru “D-ale lui Caragiale”. Evenimentul a fost organizat  de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

La festival au participat copii, tineri și persoane adulte din unitățile de asistență socială aflate în subordinea Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Brașov, Botoșani, sector 4 București și Neamț, care au prezentat momente din operele marilor creatori de teatru.

La final s-au acordat mai multe premii, atât la categoria copiii cât și adulți.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor