logo
RNTV Live

A urcat pe o autospecială a poliției și a dansat pe ritmuri de manele/ VIDEO

Mihai Constantinescu

A urcat pe o autospecială a poliției și a dansat pe ritmuri de manele

Gest extrem al unui tânăr de 19 ani, care a urcat pe o autospecială a poliției și a dansat pe ritmuri de manele. In cel mai scurt timp video-ul a fost urcat pe o retea de socializare, unde s-a viralizat în foarte scurtă vreme. In cele din urmă oamenii legii au reușit să dea de urma acestuia.

A urcat pe o autospecială a poliției și a dansat pe ritmuri de manele

Cu siguranță tânărul a vrut să iasă în evidență pe rețelele de socializare și să obțină cat mai multe vizualizări. Așa se face că fără niciun fel de reținere a urcat pe autospeciala de poliție unde a dansat pe ritmuri de manele. După ce a urmărit imaginile publicate pe platforma video, Inspectoratul Județean de poliție Prahova a început cercetările.

S-a constatat faptul că autospeciala de poliție este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova, iar autoturismul se afla la sediul din zona de vest a orașului.

Băiatul care a recurs la gestul extrem este un tânăr de 19 ani din Ploiești. Acesta a fost dus la poliție pentru a sta de vorbă cu anchetatorii și să explice faptele sale.

Oamenii legii vor trebui acum să stabilească și ce sancțiune va primi tanarul. În urma evenimentului, autospeciala în cauză nu a fost avariată.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor