logo
RNTV Live

A pus femeia de serviciu să îi facă pedichiura în primărie. Nu este la prima abatere de acest fel

un-director-din-primaria-targu-jiu-a-pus-femeia-de-serviciu-sa-l-spele-pe-picioare
rnews

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a fost fotografiat cu pantalonii suflecați până la genunchi, cu un picior la înmuiat într-un lighean cu apă, și cu celălalt în poala femeii de serviciu care îi face pedichiura.

Imediat după ce fotografia a ajuns in presă acesta a încercat tot felul dexplicații. Acesta motivează faptul că femeia de serviciu îi punea o fașă  cu gheață, pentru că avea entorsă, iar la piciorul din lighean era acolo pentru că avea gută. Mai mult de atât, răsfățatul director spune că fotografia este de acum doi ani, potrivit libertatea.net.

 

Jurnaliștii din Gorj l-au mai taxat și în trecut pe directoul Marian Rotaru după ce acesta i-a umulit și jicnit pe subordonații săi. În urma furiei sale, două salariate au ajuns la spital.

 

Potrivit sursei citate, directorul a obligat-o pe femeia de serviciu să-l spele pe picioare, să-i taie unghiile, dar și să-l tundă, în biroul Primăriei. De astfel, pe birou se observă o sticluță ce pare a fi de ojă, precum și acetonă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor