logo
RNTV Live

A produs un accident rutier şi apoi a dat bir cu fugiţii. Ce au descoperit poliţiştii ploieşteni

razie prahova 6
Theo Tănăsescu

A produs un accident rutier şi apoi a dat bir cu fugiţii. Ce au descoperit poliţiştii ploieşteni

Seara trecută, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe o stradă din municipiu. Şoferul care ar fi produs evenimentul a plecat de la fața locului.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Sălaj din municipiu, un bărbat în vârstă de 37 de ani din municipiu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat pe marginea părții carosabile, ulterior plecând de la locul producerii evenimentului.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea depistării bărbatului în cauză, acesta fiind oprit la scurt timp pe strada Oborului din municipiu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricții-SUSPENDAT.

Având în vedere aspectele constatate, față de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpina, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor