logo
RNTV Live

A plecat cu trenul de la nepotul său spre Ploieşti însă nu a mai ajuns la destinaţie. Apelul poliţiştilor

b49bf114-ac6d-460b-b9d8-d4a619fb2366
Mihai Constantinescu

Dispărut în drum spre Craiova. Apelul poliţiştilor

A plecat cu trenul de la nepotul său spre Ploieşti însă nu a mai ajuns la destinaţie. Apelul poliţiştilor

La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orelor 13:55, Secția nr.2 Poliție Ploiești fost sesizată despre faptul că numitul SANDU DUMITRU, în vârstă de 66 de ani, ar fi plecat de la domiciliul nepotului său, din comuna Adâncata județul Ialomița și nu a mai revenit până la acest moment.

Acesta ar fi plecat în data de 30 decembrie 2019, în jurul orei 11:00, cu trenul către Ploiești, urmând a se deplasa la niște rude din municipiul Craiova.

Semnalmente

1,60 metri înălțime, constituție astenică, ten măsliniu, față ovală, ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu geacă scurtă din piele de culoare neagră, blugi de culoare bleumarin, pe cap purta o șapcă neagră din piele, fiind încălțat cu ghete cu șireturi.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-in-zone-importante-din-ploiesti-curge-apa-cu-rugina-la-robinet/?fbclid=IwAR0EHTV6i4JrXQD3UnhJVFhq7q3pRTZowMG_xpxUbuRgeO15aClWp9ARvI8

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor