logo
RNTV Live

A murit și tanărul supraviețuitor al accidentului mortal de la Talea/ UPDATE/ FOTO

accident Talea
Erika Stoica

A murit și tanărul supraviețuitor al accidentului mortal de la Talea

Teribilul accident de la Talea s-a petrecut în data 12 martie. La data respectivă,  un tânăr în vârstă de 21 de ani în timp ce se deplasa cu un ATV pe raza localității Talea ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil. Acesta a murit pe loc/

Celălalt ocupant, Andrei, în vârstă de 22 de ani a fost politraumatizat și a intrat în comă-scor Glasgow 3. Din nefericire, medicii l-au tinut în viată mai multe zile, dar soarta a fost la fel de crudă și cu el și s-a stins din viață.

“Andrei a pierdut lupta si el. .Ce repede se face Târziu în Viață. Lăsăm totul pe mai târziu, și uităm că mai târziu, nu e al nostru.

Ca mai târziu, oamenii s-ar putea sa nu mai fie aici, lângă noi..Ca mai târziu s-ar putea să nu ne mai auzim, sau sa nu ne mai pese..Ca Mai târziu, cel care aleargă azi sa te strângă în brațe, poate fi legat cu fire la aparate..Ca Mai târziu, copiii nu mai sunt copii…, și părinții nu ne mai sunt decât amintire..Ca “mai târziu”, ziua se transforma în noapte, puterea în neputință, zâmbetul în grimasă de durere…, și viata în moarte..”Mai târziu”, va fi prea târziu…!!!

Andrei, Drum lin către îngeri”, este mesajul postat pe Facebook al unui cunoscut de-ai lui Andrei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor