logo
RNTV Live

A lovit o mașina și a fugit. Norocul s-a risipit la miezul nopții. Ce au descoperit polițiștii prahoveni?

razie-noaptea-1
Mihai Constantinescu

A lovit o mașina și a fugit. Norocul s-a risipit la miezul nopții. Ce au descoperit polițiștii prahoveni?

Seara trecută, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență au oprit, pentru control, un autoturism care era dat în atenție pe raza județului, întrucât, cu puțin timp în urmă, fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza comunei Brazi, plecând de la locul producerii evenimentului.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 50 de ani. Era domiciliat în comuna Măgurele.

Întrucât la înmânarea documentelor, bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor