logo
RNTV Live

A intrat cu mașina în stalp și apoi a fugit

sursa foto Ziar de Suceava
Mihai Constantinescu

A intrat cu mașina în stalp și apoi a fugit. S-a întamplat ieri,în Bălțești

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ariceștii Zeletin ar fi sustras cheile autoturismului tatălui său și s-a urcat la volan, conducând pe un drum comunal, moment în care a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un stâlp de electricitate.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și depistat la adresa de domiciliu, fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului și a stâlpului de electricitate, fără a fi înregistrate victime victime omenești.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără de deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor