Featured Video Play Icon

A inceput vacanta la Muzeul de Arta din Ploiesti. Pana pe 9 august, copiii participa la ateliere de desen, acuarela sau modelaj, fiind indrumati de un muzeograf de specialitate. Cei mici  viziteaza totodota si muzeul.

Tradiționalul program ”Vacanța la muzeu”, destinat copiilor, a început săptămâna acesta în cadrul Muzeului Județean de Artă Prahova Ion Ionescu – Quintus. Cei mici au posibilitatea de a participa, timp de patru zile consectiv, la diferite activități practice.

Așadar, copiii află și noțiuni teoretice. Spre exemplu, la atelierul de pictură au învățat despre culorile reci și cele calde.

Programul ”Vacanța la muzeu” are loc până pe 9 august, iar pe 22 august se organizează și o expoziție cu cele mai reușite lucrări ale celor mici. Totodată, în această perioadă au loc și alte evenimente în cadrul Muzeul de Artă. Pe 4 iulie 2024, de la ora 17.00, este programat un recital  organizat în cadrul Festivalului „Țintea Muzicală”. Asta în timp ce pe 5 iulie, de la ora 16.00 are loc un Recital  de nai și pian.

By Costin