logo
RNTV Live

A început sezonul cireşelor! Vezi cu cât se vinde kilogramul în cel mai popular loc de lângă Ploieşti/ FOTO

cirese-5
Mihai Constantinescu

A început sezonul cireşelor! în cel mai popular loc al “aurului roşu”, Păuleşti. Gospodarii de aicise întrec în oferte care mai de care mai atrăgătoare.

Pentru început de sezon, preţul este acceptabil, faţă de anii trecuţi. Cei care vor să guste din delicioasele fructe, trebuie să ştie că în acest moment, un kilogram costă 20 de lei.

Unii sunt gata să scadă la preţ dacă se ia în cantitate mai mare.

“Avem cireşe de foarte bună calitate. Nu sunt stropite cu nimic. Sunt fructe sănătoase, aşa cum le-a lăsat Dumnezeu. Deocamdată nu sunt clienţi foarte multi, dar e început de sezon!” a spus o vânzătoare.

În fiecare an vin la Păuleşti după cireşe. Ştiu că aici iau cireşe autohtone. Nu din Egipt, Iordania sau mai ştiu eu de unde. Alea sunt stropite , că ţin mult timp şi nici nu au gust. Luna viitoare mă voi aproviziona şi ca să pot face câteva borcane de dulceaţă. Acum preţul e măricel, dar în iunie o să scadă, sunt sigur!”, a spus un cumpărător.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/s-a-ratat-finantarea-unui…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/colectie-impresionanta-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/turma-de-mistreti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor