logo
RNTV Live

Prahova: Un bărbat a făcut circ după ce a fost oprit in trafic pentru control. Urmărire ca-n filme

Urmărire în Florești! Un scuterist beat a pus poliția pe jar!
Mihai Constantinescu

Un bărbat a făcut circ după ce a fost oprit in trafic pentru control. Urmărire ca-n filme. S-a întamplat azi-noapte, în jurul orei 02.00.

Polițiștii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Bălțești, în timp ce acţionau pe DJ 231 M Gornet către DN1A Măgurele, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autovehicul, De aici pana la circ a mai fost doar un pas.

Oamenii legii au prnit în urmărirea lui. Dupa aproximativ 800 metri, conducătorul auto a oprit în afara părții carosabile, ulterior fugind spre câmp.

Bărbatul a fost prins de polițiști, iar din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, se efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/prahova-baiat-de-14-ani-mort-in-apa-unei-fost-balastiere-astazi-sustinuse-evaluarea-nationala-la-matematica-foto/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/j-prahova-parteneriat-cu-cnair/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/canicula-arde-la-buzunare-amenzi/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor