A fost sau n-a fost ursul în Ploiești? » Un cetățean panicat a sunat la 112, alții zic că ar fi de fapt vorba de un câine

urs-crescut-in-casa-5_01753600_03b53d9b3a
Ștefan Petre

Azi-noapte, un ploieștean, speriat probabil de aparițiile tot mai dese ale urșilor în municipiu, a sunat la 112 ca să anunțe că a văzut unul în oraș, pe strada August Laurian, în zona Transilvaniei – Gara de Nord.

În urma apelului primit la scurt timp după miezul nopții, un echipaj de jandarmi s-a deplasat de urgență la locul indicat. Deși IJJ Prahova confirmă că s-a înregistrat un apel la 112, Jandarmeria menționează că nu au fost găsite la fața locului urme care să ateste prezența vreunui animal sălbatic.

În dimineața zilei de 09 noiembrie, în jurul orelor 00:30, a fost primită o sesizare, prin apel la numărul unic de urgență 112, privind prezența unui urs pe strada August Laurian din Ploiești. A fost direcționat un echipaj de jandarmi, a fost anunțată echipa de intervenție. Animalul nu a fost găsit în zona indicată.

IJJ Prahova

Tocmai de aceea, nu a fost emis un mesaj RO-ALERT.

În mod hilar, unele surse susțin că ar fi fost de fapt vorba despre un câine mai mare. Și autoritățile din Ploiești ar avea destule indicii care sprijină această idee – se pare că există și o filmare cu animalul văzut azi-noapte la marginea orașului.

Sursă: Telegrama

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor