logo
RNTV Live

Anunţ de ultimă oră despre bărbatul care a semănat teroare spunând că la o rafinărie din Ploieşti a fost pusă BOMBĂ

bombă
Mihai Constantinescu

Bărbat reţinut în cazul alertei cu bombă de la rafinăria din Ploieşti

Anunţ de ultimă oră despre bărbatul care a semănat teroare spunând că la o rafinărie din Ploieşti a fost pusă BOMBĂ

Clipe de tensiune maximă aseară după ce  un bărbat a apelat 112, anunțând că ar fi fost amplasate 3 dispozitive explozive în incinta unei rafinării din Ploiești.

Din fericire a fost vorba despre un anunţ fals.

Apelantul a fost identificat în mai puțin de 30 de minute de la apel, în persoana unui prahovean, de 59 de ani.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pe raza municipiului Ploiești. Cercetările au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, care a sesizat, conform prevederilor legale, unitatea de parchet competentă, respectiv D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare cu privire la deținerea și utilizarea de materiale explozive de orice fel”, conform prevederilor Legii nr. 535/2004, anunţă reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-imagini-live-de-la-accidentul-in-care-s-au-lovit-o-caruta-si-un-tir/?fbclid=IwAR3xX1yng-fkBVLSTXK5FMbwy1ez_J4i6hr2f3ATxf7-1GheI29ZhedOd1w

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor