logo
RNTV Live

A fost lansat Monitorul preţurilor carburanţilor. Ce trebuie să ştie şoferii?

preţul carburanţilor , Veşti proaste pentru şoferi! Se scumpeşte carburantul
Mihai Constantinescu

A fost lansat Monitorul preţurilor carburanţilor. Ce trebuie să ştie şoferii?

“Monitorul preţurilor carburanţilor” este valabil atât sub formă de aplicaţie web, cât şi ca aplicaţie mobilă (IOS şi Android) ce poate fi descărcată din App Store şi Google Play şi afişează preţurile pentru carburanţii standard şi premium (benzină şi motorină) practicate în staţiile companiilor OMV Petrom, Mol, Rompetrol, Lukoil, Socar şi Gazprom din întreaga ţară, oferind multiple facilităţi de căutare, sortare şi filtrare a datelor.

Şoferii pot instala aplicaţia pe telefon sau pot accesa site-ul dedicat  www.monitorulpreturilor.info unde pot vedea, de exemplu, preţurile cele mai mici pentru fiecare tip de carburant de pe o rază de până la 5 km faţă de o poziţie selectată, sau, dacă selectează un traseu prin ţară, pot vedea localizarea benzinăriilor şi preţurile. Pot alege astfel de unde să alimenteze mai ieftin. Există şi o opţiune pentru a afişa punctele de încărcare a maşinilor electrice, însă doar cele din staţiile de distribuţie a carburanţilor.

“Accesând gratuit acest comparator de preţuri, consumatorii pot afla care sunt cele mai apropiate benzinării, localizarea geografică şi serviciile oferite de acestea, precum şi preţurile practicate. Astfel, aceştia au posibilitatea de a alege, având la îndemână informaţii importante cu privire la oferta existentă pe piaţă în zona geografică de interes. În acest fel se va stimula concurenţa, atât prin preţ, cât şi prin serviciile oferite de companiile implicate în comercializarea cu amănuntul a carburanţilor auto”, a afirmat Chiriţoiu, prezent la evenimentul de lansare.

Citeşte continuarea AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor