logo
RNTV Live

A fost lansat Blocul Naționalist

blocul nationalist
Erika Stoica

A fost lansat Blocul Naționalist, ca urmare a unirii grupurilor de extremă dreaptă din țara noastră. Blocul Naționalist a fost lansat pe 23 septembrie la Brașov. La evenimentul descris drept un concert cu trupe de muzică alternativă au participat și extremiști din Italia și Serbia,

Camarazii România, un grup urmărit pe Instagram de 2843 de foloweri, Honor et Patria, prezent pe Facebook cu 20 de mii de urmăritori, Casus Belli, care funcționează pe Telegram și are 1667 foloweri sunt grupurile care au promovat evenimentul a cărui locație a fost păstrată secretă până în ultimul moment, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit comunicării oficiale de după eveniment, Blocul Naționalist își propune să fie o platformă care „să reunească organizații, grupuri informale, dar și persoane fizice care aderă la valori comune”.

Blocul Naționalist își propune, printre altele, și promovarea credinței, valorilor și identității naționale, apărarea libertăților fundamentele ale cetățenilor, susținerea familiei și a unui stil de viață sănătos, conservarea modului de viață tradițional al civilizației europene, precum și formarea unor relații de colaborare cu alte platforme și organizații similare, de peste hotare, având ca obiectiv apărarea Europei, națiunilor independente și suverane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor