logo
RNTV Live

A FOST APROBAT BUGETUL PLOIEȘTIULUI

Dumitrescu Vlad

Consiliul Local Ploiești a aprobat bugetul municipiului pe anul 2023, dar nu fără a suferi modificări. Față de propunerea inițială, consilierii locali ploieșteni au propus un set de amendamente. Iar, ca și noutate, a fost alocată suma de 4 milioane de lei pentru acordarea stimulentului financiar de 2000 de lei pentru nou-născuți.

Pentru Clubul Sportiv Municipal s-a propus diminuarea bugetului cu un milion de lei, în timp ce pentru termoficare bugetul a fost suplimentat cu 5 milioane de lei.

De altfel, amendamente au vizat și alocări de fonduri pentru cele două spitale din subordinea Consiliului Local Ploiești, respectiv pentru Spitalul de Pediatrie și Spitalul Municipal, fiecare unitate medicală primind câte 800.000 de lei.

În noul buget al municipiului Ploiești din 2023 sunt prevăzute în cuantum de 4 milioane de lei fonduri pentru acordarea stimulentului financiar de 2000 de lei pentru nou-născuți.

Fonduri suplimetare au fost alocate și pentru modernizarea iluminatului public, reparații străzi și școli.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor